-->

mandag 7. februar 2011

Spinalpunksjon schminalpunksjon!


Idag er jeg sofaliggende - eller var, fram til jeg begynte å kjede meg. Da fant jeg frem et gammelt album med Soundtrack Of Our Lives og stavret meg bort til pc'n.

Grunnen til at jeg er ilagt sofatjeneste er at to trivelige hvitfrakker på SØF har rotet litt rundt i ryggen min idag.

Når to leger må til for å sette et stikk kan det se sånn ut;


Når man ligger sånn ubrukelig og småkvalm på sin egen sofa og syns det er fryktelig kaldt selv med raggsokker og koseteppe, da hjelper kun èn ting: kose katten.

Denne grå hårba skjønnheten heter Narnia.

Siden jeg med helsevesenets velsignelse kan slække idag, gidder jeg ikke gjøre voksenting.
Men sånne skoledagbokting som dette går greit;

5 ting om moi;

#1 - jeg elsker vintage sci-fi, både i film- og bokform. Jules Verne er konge og det kan aldri bli for mange blekkspruter laget av sammenteipede hageslanger.

#2 - hvis jeg noen gang blir rik, skal jeg ha blekk fra haka og ned. Foreløpig har jeg fire nusselige små tatoveringer som jeg ikke hvisker spesielt høyt om blant venner som knapt har ubeskrevet hud igjen. 

#3 - jeg spiser ikke kjøtt.

#4 - jeg har hatt kreft, samt to små og ett litt større hjerneslag. Denne kroppen overlever alt! Jeg er ubegripelig heldig og veit det.

#5 - jeg falt for Husets Herre fordi han siterte The Fifth Element første gangen vi våkna sammen. 

5 kommentarer:

  1. Det er akkurat en sånn innstilling jeg liker og har selv. Ubegripelig heldig når jeg først var uheldig, og så ubegripelig heldig at jeg er klar over det. Stor verdi i sånn visdom!

    SvarSlett
  2. Misunner deg ikke den nålen i ryggen, au :O Men sånn for å hoppe til noe helt annet, utrolig stilig kunstverk du hadde i korsryggen :D

    SvarSlett
  3. Takk, Kath! Er veldig glad i enhjørningene mine ;o)

    SvarSlett