-->

torsdag 2. desember 2010

Jeg leser for lite for tida!

Google er en fin ting. Mest fordi at mens jeg leter etter noe helt annet, finner jeg små perler av nettsider. Som for eksempel Betraktninger! Her fant jeg blant mye annet fint en oversikt over hva vedkommende hadde lest i 2010.

...og det var da jeg med skammen brennende i begge kinn måtte innrømme at jeg har forsømt hjernecellene mine. Siden august har jeg lest kanskje ti bøker - og jeg pleier normalt å sluke to bøker i uka. Og det holder meg sånn nogenlunde sinnsfrisk.

Jeg leste gjennom lista hennes og ble riktig varm om hjerteføttene av å kjenne igjen så mange titler. Mmm!

Det gikk opp for meg at jeg gått på trynet rett ned i Har-Fått-Baby-Igjen-Og-Latt-Hjernen-Visne-gropa, hvilket er et veldig lite stimulerende sted å sitte. Blir ikke mye kreativitet av å lese baksiden av babygrøtpakka, altså.

Så nå skal jeg logge av og hente den stakkars romanen som ligger og vansmekter på nattbordet mitt - den fortjener å bli lest. 

Og kanskje elsket.

3 kommentarer:

 1. Jeg syntes det var kjempekoselig at du fant frem til bloggen min!
  Du må absolutt ikke skamme deg over hvor mye/lite du har lest - Enhver leser så mye en kan når en kan. Noen ganger i livet leser vi lite og andre ganger mye :-)
  Selv er jeg inne i en lese-mye-periode (som du kanskje la merke til!) Men jeg er ferdig på skolen (i høst :-))og ferdig med småbarn (det er en stund siden - er dedikert farmor nå!) så jeg kan bruke tid til ting jeg ikke har fått gjort før :-)
  Jeg håper du får en nydelig helg, og takk for både kommentaren på min blogg og ikke minst den flotte omtalen!

  SvarSlett
 2. Din dårlige samvittighet er smittende, jeg tror jeg også må luske meg inn for å finne en god bok å lese. Takk for et nødvendig spark bak! :-)

  SvarSlett
 3. Kan jeg få lov til å anbefale den siste diktboka til Synne Lea? Du har et sted å løpe inn, heter den, og jeg tror du ville like den.

  SvarSlett